FOxy és eloleny blogja

il cammino di FOxy e eloleny - itt az van,amit látunk,miközben élünk...FOxy és eloleny szemszögéből. az itt leirtakért sajnos nem áll módunkban felelősséget vállalni, köszönhetően a postoláskor használt tudatmódosítóknak. szószorri ésteseveddkomolyan ;)

eztmondták

  • miluman: :D hát igen, jóhely ez a magyarország :P (2008.07.04. 14:45) suzuki,ahaahaaa
  • Csákány Józsi: jó kis ribancc be tekerném neki (2008.07.02. 21:44) megint egy táncolós videó :)
  • BEAM: hihi... de jó itt vagyok!de meglepő...:@ Csak valaki szólt volna előtte....!!!!!!!!!!!!! (2008.02.26. 19:43) szőkék@iwiw.hu
  • mole: ez Káposzta, nagyon kemény :D (2008.02.06. 22:44) maffijaaa
  • Tomika: Az első "csaj" mert hát nem csaj az tuti, VALAMI KEGYETLEN UNDORÍTÓ. 1 ujjal nem érnék hozzá, ez a... (2008.01.29. 21:40) bicsiz@iwiw.hu
  • Utolsó 20

számolgató

névbigyók

autó (1) bme (1) buli (4) bulifotó (4) clk63 amg (1) csajok (11) csöves (2) diszkó (7) emberek (13) emo (1) érdekesség (8) farkas (1) forma1 (3) fotó (2) gáz (17) hamupipőke (1) hülye dolgok (6) hungaroring (1) iwiw (3) karácsony (2) képek (3) kiszel tünde (1) kossuth tér (1) melissa (1) mese (1) (6) party (5) piroska (1) poén (3) privi.hu (1) safety car (1) schumacher (1) sexy (5) torrent (1) videó (6) Címkefelhő

Feedek

vackok

kiszeltünde dípanalízis

eztmondta OG-blog 2006.12.21. 23:12-kor

véletlen netes futkározásom közbe valahogy az igenimpozáns kiszeltundeponthu-ra keveredtem,nahát föjfúj,tejóég. kiégő retinámon keresztül kikandikálva próbáltam agyeldobva próbáltam bezárni az ablakot, de vesztemre a köszöntő feliratra klikkelődtem. tejóég, apokalipszis,most. de mégse. mondom megnézem már mit ír magáról ez a...ööö...izé...kiszeltünde.

"Televíziós műsorvezető, újságíró, színésznő, fotómodell, szexszimbólum és 2001. óta boldog édesanya."  hát jólvanjólvan. vegyük sorra. műsorvezető. végülis a tévémaci is az volt. de a macit legalább szerették. újságíró? erről azt irja hogy "Jelenleg a Sikeres Nők Lapja főmunkatársa." hát biztos úgyvan akkor, sose láttam még ezt az újságot,bár nemis figyeltem,szóval ez talán ok. szinésznő? ahaa,jólvan,talán annyira szinésznő mint fotómodell és szexszimbólum. vagy igynézve Sebeők is lehetne fitnesspéldakép,merthogy ugye ő már járt fitnessteremben(de inkább szerintem nem). bár szexszimbólum persze lehet, csak nem az átlagembereké,fetisiszták meg mindig vannak, akiknek bejön a derékigérő dússzemöldök.

"Magazinok címoldalára, kártyanaptárakra, képeslapokra, poszterekre kerültek a fotói." aztamindenit, micsoda topmodell. nemhiába irták akkor hogy fotómodell. így mindjárt más. bár valahol elkell kezdeni. az első sztárgázsiból meg beülni a fodrászhoz, egy kis szemöldöknyiszára, kozmetikus úgyse vállalná, hajat se vág.

"Tünde volt az első magyar lány, aki szerepelhetett a német televízió(RTL - Tutti-Frutti) közkedvelt műsorában." jóhogynemmá megünnepeljük az első kurvát is,aki kijutott Tadzsikisztán legdélebbi legelőjére, az ottani hegyikecskepásztorokhoz.

"Televíziós munkássága 1992-ben indult....Kiszel Tünde 1995 nyarától a Budapest Televízióban szerkesztő-műsorvezető. Számos sikeres műsora volt...."  bp tv? azon van sikeres műsor? nemcsak gyurcsóktáltos simogatja ott a kristályát? vagycsak megint hülye vagyok, és újból a tudatlanság sötétje ordit belőlem? nembaj, én ígyis szeretem magam :P

Szólj hozzá!

Címkék: gáz kiszel tünde

A bejegyzés trackback címe:

https://cdfe.blog.hu/api/trackback/id/tr80146498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása